Over ons

EthXCom is een recentelijk opgerichte start-up die zich richt op kleine tot middelgrote bedrijven die door wetgeving, internationalisering of anderzijds een behoefte hebben “iets” met ethics en compliance of integriteit te willen doen. Dat kan zijn het opzetten van een volledige ethics en compliance functie tot het trainen van key medewerkers in integriteit.

EthXCom streeft er naar bedrijven zoveel mogelijk werk uit handen te nemen zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Dat doet EthXCom door het aanbieden van consultancy, een platform en een ethics en compliance community. Dit is nog volop in ontwikkeling.

EthXCom B.V. is opgericht door Andrew Hoffmanns, een ethics & compliance professional met ervaring in zowel het opzetten van ethics & compliance functies alsook het uitvoeren van ethics & compliance activiteiten, fraudeonderzoek en audits.

Andrew zegt hierover:

“Bij het opzetten van ethics & compliance functies binnen bedrijven, merkte ik daarin een vast patroon, van het opzetten van gedragsregels en procedures, het opzetten van een governance structuur, het trainen van medewerkers, het inrichten van de administratie van giften en een register voor belangenverstrengelingen tot het onderzoeken van klachten en rapportages aan management. Daarbij is een ondersteuning door juiste IT tools heel belangrijk gebleken. EthXCom wil deze twee ervaringen combineren door het aanbieden van een compleet ethics & compliance platform waarmee bedrijven direct “up an running” zijn met hun ethics & compliance programma. Ik nodig u uit om lid te worden van onze community en op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van ons platform.”

Voor het ontwikkelen van dit platform wordt Andrew ondersteund door Stefan Hoffmanns, al jaren werkzaam in de IT als consultant, account manager en business development manager. Als geen ander weet Stefan wat bedrijven willen als het gaat om IT oplossingen.

EthXCom B.V.
KvK 83528660
BTW NL862905370B01

M: info@ethxcom.com
T: 085 047 03 10

Bezoekadres:
Oder 20
t.a.v. Unit A2804
2491 DC DEN HAAG

Postadres:
Postbus 1000
t.a.v. Unit A2804
2260 BA LEIDSCHENDAM