Administratie van het integriteitsprogramma

Wat houdt het in?

De administratie van een integriteitsprogramma omvat het beheren en vastleggen van alle documentatie, processen en activiteiten die te maken hebben met naleving en integriteit. Dit omvat het bijhouden van beleidslijnen, trainingsgegevens, auditresultaten en rapportages. Maar ook het registreren van giften en belangenverstrengeling.

Wat levert het me op?

Een goed beheerd integriteitsprogramma zorgt ervoor dat alle aspecten van uw integriteitsinspanningen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk zijn. Dit vergemakkelijkt audits, rapportages en voortdurende verbeteringen. Het helpt ook bij het waarborgen van naleving en het minimaliseren van risico’s door ervoor te zorgen dat alle benodigde documentatie en processen up-to-date en correct zijn.

Wat doen wij?

EthXCom biedt uitgebreide ondersteuning bij het opzetten en beheren van uw integriteitsprogramma. Wij helpen bij het opstellen en bijhouden van alle noodzakelijke documentatie, processen en activiteiten. Wij zorgen ervoor dat uw integriteitsprogramma goed georganiseerd is en voldoet aan alle relevante wetten en regelgeving.