Standaarden en procedures

Wat houdt het in?

Standaarden en procedures, zoals een gedragscode, vormen de basis van elk integriteitsprogramma. Ze omvatten de gedragsregels, beleidslijnen en richtlijnen die uw organisatie helpen om ethisch en wettelijk verantwoord te handelen. Deze standaarden en procedures zorgen ervoor dat alle medewerkers duidelijk weten wat er van hen wordt verwacht in verschillende situaties.

Wat levert het me op?

Het opstellen en implementeren van duidelijke standaarden en procedures helpt uw organisatie om de waarden en normen die u en uw organisatie belangrijk vindt aan uw medewerkers over te dragen, risico’s op fraude, corruptie en ongewenst gedrag te minimaliseren en te voldoen aan wettelijke eisen. Het bevordert een cultuur van transparantie en consistentie, waardoor uw bedrijf zijn reputatie als betrouwbare partner versterkt. Bovendien kan het helpen om juridische en financiële gevolgen te voorkomen door proactief problemen aan te pakken.

Wat doen wij?

EthXCom helpt bij het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte standaarden en procedures die passen bij de unieke behoeften van uw organisatie. Denk hierbij aan:
• De gedragscode
• Een anti-omkoping en -corruptiebeleid
• Een regeling giften en entertainment
• Een regeling belangenverstrengeling
• De meldregeling (klokkenluidersregeling)

Wij zorgen ervoor dat deze richtlijnen duidelijk, praktisch en gemakkelijk te begrijpen zijn voor alle medewerkers. Wij werken nauw samen met uw team om ervoor te zorgen dat deze regelingen naadloos in uw bedrijfsvoering worden geïntegreerd.

EthXCom B.V.
KvK 83528660
BTW NL862905370B01

M: info@ethxcom.com
T: 085 047 03 10

Bezoekadres:
Oder 20
t.a.v. Unit A2804
2491 DC DEN HAAG

Postadres:
Postbus 1000
t.a.v. Unit A2804
2260 BA LEIDSCHENDAM