Communicatie en training

Wat houdt het in?

Communicatie en training zijn essentieel voor het bevorderen van een cultuur van integriteit binnen uw organisatie. Dit omvat het informeren van medewerkers over de gedragsnormen, beleidslijnen en procedures, evenals het bieden van regelmatige training om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en verwachtingen.

Wat levert het me op?

Door effectieve communicatie en training zijn medewerkers altijd goed geïnformeerd over uw integriteitsprogramma. Dit zorgt ervoor dat zij integer kunnen handelen en het versterkt de algehele integriteit van de organisatie. Het bevordert ook een gevoel van verantwoordelijkheid en betrokkenheid onder medewerkers, wat bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur.

Wat doen wij?

EthXCom ontwikkelt en levert op maat gemaakte communicatie- en trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. Denk daarbij aan:
• Klassikale trainingen
• E-learnings
• Algemene gedragscode trainingen, specifieke “red flag” trainingen voor inkopers of trainingen op het gebied van ongewenste omgangsvormen.

Wij kunnen e-learnings op ons eigen platform aanbieden of maatgerichte trainingen helpen ontwikkelen op uw eigen Learning Management System.
Wij streven ernaar dat alle medewerkers goed geïnformeerd en getraind zijn.

EthXCom B.V.
KvK 83528660
BTW NL862905370B01

M: info@ethxcom.com
T: 085 047 03 10

Bezoekadres:
Oder 20
t.a.v. Unit A2804
2491 DC DEN HAAG

Postadres:
Postbus 1000
t.a.v. Unit A2804
2260 BA LEIDSCHENDAM